.

Suhomesnati izvorni trajni proizvodi

Suhomesnati izvorni trajni proizvodi

Domaći istarski pršut

Suha istarska kobascica sa ružmarinom

Istrijanske kobasice sa ružmarinom predstavljaju vrhunski spoj okusa i mirisa Istre i Kvarnera nastale na dugogodišnjoj tradiciji obitelji Buretić iz Boljuna.

Karakterističan i puni okus mesa uzgojenog na prirodan način na zelenim istarskim pašnjacima i svježem zraku padina Učke, jamči vrhunski gastronomski doživljaj ne samo za ljubitelje autohtonih proizvoda, već i za zahtjevnije gurmane.

Suha istarska kobascica sa tartufima

Karakterističan okus tartufa sljubljen sa svježim mesom uzgojenim na istarskom području jamči jedinstven gastronomski doživljaj za sve gurmane i ljubitelje autohtonih proizvoda.

Dugogodišnja tradicija obitelji Buretić iz Boljuna spojila je najbolje od Liburnijskog i Istarskog kraja u ovoj posebnoj kobasici sa tartufima.

Suha istarska kobascica sa maslinama

Planina Učka spaja sve okuse i mirise u ovom proizvodu; kvarnerske masline, morsku sol i svježe meso uzgojeno na istarskom podneblju.

Nastala na dugogodišnjoj tradiciji obitelji Buretić iz Boljuna, kobasica - Masline svojom specifičnom recepturom i načinom pripreme spaja okuse i mirise Kvarnerskoga kraja.

Istrijanska Panceta

Istrijanski Zarebrnik - Ombolo

Istrijanski zarebrnik razvijen je iz 100 godišnje tradicije prerade mesa i način sušenja obitelji Buretić iz Boljuna u Istri.

Zarebrnik, odnosno sušeni svinjski kare izvorni je istarski proizvod, u narodu poznat i pod imenom "žlomprt". Specijalitet je svake istarske konobe i svakog autohtonog istarskog domaćinstva.